Valgfri menu
Velkomst : Cremant Alsace

Friskpillede Fjordrejer
eller
Sprød Salat m/Andeterrin

Pighvarsouffle farseret med svampepuré
serveret med krebsesauce
eller
Hvidvins pocheret rødtungefilet serveret
på leje af urter i julienne og safransauce

Limesorbet

Spædlam med rabarberkompot,
nye danske kartofler og friske asparges
eller
Sødmælkskalveculotte med ristet selleri
og forårsløg samt Carl Johan svampesauce

Fyldt Nøddekurv med 3 slags is
eller

Fragilité med sommerbær

Hertil serveres husets vine ad libitum

Kaffe med 1 cognac eller likør

Efter middag: Fri ”blød bar” inkl. fri øl, vand og vin

Natmad: Efter valg fra vedlagte oversigt

Kr. 825,- per person

Forslag til Natmad v/ Festarrangement
Natmad
Porre - kartoffelsuppe med bacon og purløg
Spegeskinke med varm røræg og tærte samt bondebrie
Gullasch Suppe med oksekød og urter
Fløde legeret Aspargessuppe med souffle boller
Gratineret Løgsuppe m. hvidløg og ostesandwich
Hønsekøds Suppe med urter og to slags boller - groft brød
Forloren skildpadde m. smilende æg
Hvid Skipper Labskovs med skinke og purløg
3 Salt snitter og 1 oste snitte
Buffet med Pølsebord samt lun postej m. bacon

Til toppen af siden