Menuforslag 1

Velkomst: Champagne

5 Retters Menu

Sprød salat med gåselever og sauterne sky
eller
Blinis pandekage med stenbiderrogn og rødløg dildcreme

Havtaskekæber med julienne af urter og havtang hertil urtecreme
eller
Pighvarsouffle farseret med svampepuré serveres med krebsesauce

Limesorbet

Helstegt Kronhjortefilet med balsamico - brombærsky
cherrytomater - mangetout- og druekompot
eller
Kalvetournedos med kantarel sauce
selleristænger samt citron marineret courgetter

Husets store Dessert tallerken med frugtkage og is
eller
Honning glaseret pandekage med fyld og varm æblesalat
eller
Varm ostesouffle med marinerede radise kompot

Husets Vine ad libitum samt isvand

Kaffe med 2 cognac eller likør

Fri bar: Vin , Vand, Gin, Whisky, Vodka, Rom samt alm. Øl

Natmad efter valg fra forslagsoversigt

Pris inkl. borddekoration:
Bordopdækning i hvide duge og stofservietter, Lyskandelabre i sølv og blomsterdekorationer (menubånd dog ekstra kr. 20,-)

Kr. 945,- per person


Menuforslag 2

Velkomst: Cremant Alsace

5 Retters Menu

Indbagt hønsecremesuppe med pisket rejepuré

Laksepyramide lagt på landsalater med havtang og dildcreme

Lime sorbet med mynteskud

Rosastegt Dyremedaillon serveret med druekompot og rodfrugter
kartoffelkroketter samt vildtsauce

Tre slags chokoladeæg med hindbærcoulis

Husets Vine ad libitum samt
1 glas dessertvin og isvand

Kaffe med 2 cognac eller likør

Fri bar: Vin , Vand, Gin, Whisky, Vodka, Rom samt alm. Øl

Natmad: Pølsebord med groft hjemmebagt brød og fadøl

Kr. 875,- per person


Menuforslag 3

Velkomst: Mousserende Cremant punch med
vodka og appelsinjuice

4 Retters Menu

Hvidvins pocheret rødtungefilet farseret med laksemousse
serveret på leje af urter i julienne , beurre blanc sauce m. estragon

Helstegt Kalvefilet svøbt med spinat i filiodej
anrettet med porreterrin og tomat tatar
hertil balsamico - brombærsky

Ostetallerken med radisekompot

Melonsuppe med hjemmelavet Vanilleparfait og Hindbærskum

1/2 flaske husets hvidvin og 1/2 flaske husets rødvin (slotsaftappet)

1 glas sauterne eller pineau charentes

Kaffe med 1 cognac eller likør

Bar: 2 drinks eller 4 øl - fri vand og vin

Natmad: Håndskåret rullepølse m. sky , frikadeller med kartoffelsalat og syltede agurker eller Lun hjemmelavet postej m. bacon og champignons hertil groft brød

Kr. 785,- per person


Menuforslag 4

Velkomst: Champagne Gosset

4 Retters Menu

Rejebisque dryppet m. skaldyrsolie og julienne af persille
(i sæson 1 stk. m. friskpillede fjordrejer)

Variation af frisk fisk anrettet på ruccola salat
med lakserogn og dildcreme

Svampe Farseret kalkunbryst med appelsintårn ledsaget af
toucherede squash pommes crouqette og mangetout sautè

Taglagte Nøddebrud m. æblecreme og hjemmelavet Vanille parfait

1/2 flaske Husets Hvidvin og 1/2 flaske Husets Rødvin
samt 1 glas Dessertvin

Kaffe med 1 cognac eller likør

Fri blød bar i to timer

Natmad: Ostebord med tre slags danske og franske oste

Kr. 785,- per person


Menuforslag 5

Velkomst: Pousse Rapierèe

3 Retters Menu

Citrus marineret helleflynder med pesto,
cumquat, lime og groft knust peber
eller
Lun butterdejskage med spinat og 2 slags laks

Perlehøne svøbt med julienne af kartoffel hertil frikassé af
skovsvampe og rodfrugt puré
eller
Braiseret Unghanebryst Serveret med timian sky,
østershatte og Pommes Croquette

Kanel Parfait m. balsamico glace og sommerbær
eller
Passionssorbet med limesauce

1 glas Hvidvin og 1/2 Husets flaske Rødvin

Kaffe og kransekage

Natmad: Gullasch Suppe med oksekød og urter

Kr. 615,- per person


For alle menuer gælder at
Hovedretten serveres med torvefriske grønsager efter årstiden

Ønskes lidt bedre vine til festarrangementet kan vi tilbyde
1 glas Alsace Riesling og
1/2 flaske Saint Emilion Grand Cru

Tillæg kr. 95,- per person

eller andre vine efter aftale (se vores udvalg i vinkortet)

Til toppen af siden